News   •

14 oktober 2022

C2N breidt haar team uit met een nieuwe collega

C2N breidt haar team uit met een nieuwe collega. Hij gaan bij het kantoor op het Westeinde in Voorburg aan de slag als duurzaamheidsadviseur. Hij zal het team ondersteuning van de BREEAM Experts en Assessoren van C2N.

Luc van Esch
Luc van Esch (28) komt het team versterken als duurzaamheidsadviseur. Na het behalen van zijn diploma in Deltamanagement op de hogeschool van Zeeland, is hij aan het werk gegaan als junior grondstroom coördinator bij Suez Remediation Nederland. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in de circulariteit van de grondstromen. In zijn huidige functie als Duurzaamheidsadviseur kan hij zijn expertise op het gebied van water en de aannemerij goed toepassen in de BREEAM-projecten. Luc houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig met het uitproberen van nieuwe recepten. Dit combineert hij graag met een groep vrienden in het weekend.

C2N is altijd op zoek naar jong of ervaren talent! Met een groeiend team zorgen we altijd voor uitdagende projecten, professionele opdrachtgevers en voldoende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie over C2N en de medewerkers of contact vindt u op: ‘’Over ons’’.