News   •

16 mei 2023

C2N breidt uit met nieuwe collega

Daphne de Bruin (27) is in mei bij C2N gestart als duurzaamheidsadviseur. Na het afronden van haar studie HBO Bouwkunde is zij twee jaar werkzaam geweest als Revit modelleur, om vervolgens de Master Building Technology aan de TU Delft af te ronden. Hier heeft zij grote interesse opgebouwd in duurzaamheid binnen de gebouwde omgeving. Mede gezien haar gedegen technische basis, een passie voor duurzaamheid in algemene zin en nieuwsgierigheid naar de toekomst hiervan, past Daphne goed binnen ons team.

In haar vrije tijd is Daphne een sportieve meid. Met kitesurfen als hobby gaat zij door weer en wind om de elementen te trotseren. Op rustige dagen is ze creatief bezig met 100% gerecyclede materialen. Met haar initiatiefrijke en gedreven vaardigheden zijn we erg verheugd om haar aan ons groeiende team van duurzaamheidsadviseurs te mogen toevoegen!

C2N is altijd op zoek naar jong of ervaren talent! Met een groeiend team zorgen we altijd voor uitdagende projecten, professionele opdrachtgevers en voldoende doorgroeimogelijkheden.