News   •

21 april 2023

Earth Day 2023

Morgen is het Earth Day, een dag waarop we stil staan bij de planeet waarop we leven en ons bewust worden van ons eigen impact op het milieu. Het is een dag waarop we ons kunnen inzetten voor een duurzamere toekomst, niet alleen voor onszelf, maar voor de generaties die na ons komen.

Als professionals hebben we allemaal een rol te spelen in het bevorderen van duurzaamheid op ons werk, in onze gemeenschappen en in ons dagelijks leven. We kunnen nu al veranderingen aanbrengen die een groot verschil gaan maken. Dat is wat wij doen als C2N.

  • Wij ondersteunen opdrachtgevers in het verbeteren van de financiële en duurzame prestaties van hun vastgoed. We richten ons daarbij op oplossingen die werken, nu en in de toekomst
  • We adviseren institutionele beleggers, overheden, asset managers, ontwikkelaars, bouwers, ingenieursbureaus en eindgebruikers in de meest duurzame opties
  • Daarnaast helpen we ook onze collega’s om hun footprint te reduceren, bijvoorbeeld doordat 90% van ons wagenpark elektrisch is en door groene leningen te verstrekken voor verduurzamingsmaatregelen op hun woning.

Dagelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen en trends op gebied van duurzaamheid. Het is aan ons om flexibel te zijn en ons voldoende te laten informeren. Binnen C2N staan we hier flexibel in en gaan we mee met nieuwe innovaties.

Het Environmental, Social, and Governance (ESG) is in de afgelopen jaren bijvoorbeeld enorm gegroeid en wordt steeds belangrijker voor bedrijven, beleggers en consumenten.

Het zal zorgen voor meer duurzaamheid, transparantie en verantwoordelijkheid van bedrijven en zal leiden tot een betere wereld voor ons allemaal.

Laten we ons dus gezamenlijk inzetten voor een duurzame toekomst en de ESG-trend verder ontwikkelen.

Niet alleen nu maar elke dag!

Happy Earth Day!