Nieuws   •

17 March 2023

C2N welcomes new colleague

My-le Tsan (29) is in maart bij C2N gestart als duurzaamheidsadviseur. Na het behalen van haar masterdiploma in Management in the Built Environment aan de TU in Delft, heeft zij ervaring opgedaan als junior projectmanager in Zoetermeer. Hier heeft My-le gewerkt aan verschillende projecten van de initiatieffase tot aan de realisatiefase, van het geven van huisvestingsadvies tot het checken van restpunten in gerealiseerde staat.

In haar vrije tijd beheert My-le nog een eigen online webshop in de verkoop van vitamines en beoefent ze graag verschillende sporten.

De eerste tijd zal My-le zich binnen C2N verder ontwikkelen in BREEAM In-Use en WELL. We zijn ervan overtuigd dat My-le met haar vriendelijke en serieuze karakter, en haar veelheid aan kennis een waardevolle aanwinst is voor ons bedrijf.

C2N is altijd op zoek naar jong of ervaren talent! Met een groeiend team zorgen we altijd voor uitdagende projecten, professionele opdrachtgevers en voldoende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie over C2N en de medewerkers of contact vindt u bij over ons