Document   •

17 February 2023

Necron NL BV is developing a Steigenberger Intercity Hotel in Hoofddorp

Necron NL BV heeft een persbericht verstuurd over de samenwerking met Schiphol Trade Park (STP) inzake de ontwikkeling en realisatie van een Steigenberger Intercity Hotel met ParkHouse. Het Hotel en ParkHouse -ontworpen door Renner-Suter Architecten en Rau Architecten- creëren een iconische setting binnen STP. De ontwikkeling is de eerste fase van een groter gebied (Ellipse Park) waarvoor Necron en STP een koopovereenkomst hebben getekend.

De missie van Necron is het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige, duurzame en aantrekkelijke vastgoedprojecten met een aantrekkelijke architectuur en goed doordachte engineering. Het ontwerp van het hotel volgt de nieuwste IntercityHotel-ontwerpstandaard, met eigentijdse hotelkamers, vergader- en evenementenruimtes, een restaurant, een indoor fitnessruimte en een spa. Het hotel ligt vlakbij het treinstation Hoofddorp en heeft uitstekende vervoersverbindingen met Schiphol International Airport. Het is daarom goed bereikbaar voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. De opening staat gepland voor 2021.

De Ten Brinke Group heeft de opdracht gekregen om hotel en parkhouse te realiseren binnen de gestelde eisen qua tijd, budget en kwaliteit.

C2N is door Necron aangesteld als projectmanager, met als kerntaak ervoor te zorgen dat het project overeenkomstig de project-eisen wordt opgeleverd.
Voor inzage in de diverse persberichten over dit project klik op de  links hieronder:

https://propertynl.com/Nieuws/Necron-realiseert-Steigenberger-Intercity-Hotel-bij-Schiphol/7926841a-0418-477c-961d-1e39c977a762

https://vastgoedjournaal.nl/news/39707/zwitsers-vastgoedbedrijf-realiseert-groot-hotel-op-schiphol-trade-park