Nieuws   •

17 February 2023

Necron registers development Schiphol Trade Park in Madaster

Vastgoedontwikkelaar Necron registreert al zijn vastgoedontwikkelingen op Schiphol Trade Park in Madaster. Dankzij deze registratie krijgen al haar vastgoedontwikkelingen, waaronder het Intercity hotel, een materialenpaspoort. De veelomvattende informatie in een materialenpaspoort maakt hergebruik van materialen eenvoudige, stimuleert slim ontwerpen en elimineert afval. C2N is in de rol van projectmanager betrokken bij de realisatie van het Intercity hotel en zal ook zorgdragen voor de realisatie van het materialenpaspoort.

Madaster en Necron verheugen zich op deze innovatieve samenwerking om te komen tot een optimalisatie van de duurzame materialen.
Necron hecht grote waarde aan verduurzaming van onze samenleving. Daarbij is het volgen van het circulaire gedachtegoed van Madaster een interessant baken. Het registeren en volgen van de materialen in een materialenpaspoort stelt ons in de toekomst in staat de circulaire en financiële waarde van onze gebouwen te monitoren”, aldus Gerard van Liempt, CEO Necron Holding AG.

Voor meer informatie klik op onderstaande link:
https://propertynl.com/Nieuws/Necron-registreert-ontwikkeling-Schiphol-Trade-Park-in-Madaster/27f1d71c-58b1-420d-91c6-2c3935ead2a1