Nieuws   •

17 February 2023

Necron starts construction of IntercityHotel at Schiphol Trade Park

Necron is gestart met de bouw van een IntercityHotel op Schiphol Trade Park.Het hotel is tevens de start van een nieuwe gebiedsontwikkeling van SADC, namelijk het stationsgebied Schiphol Trade Park.

Gerard van Liempt, directeur Necron:‘Het IntercityHotel is de eerste fase van een totale ontwikkeling van 50.000 m2 bvo, die Necron momenteel in nauwe samenwerking met SADC ontwikkelt. Wij zien grote kansen voor een transitie van het stationsgebied Hoofddorp naar een dynamisch en stedelijk woon-werkgebied. Onze ontwikkeling speelt daar op in, samen met ontwikkelingen zoals Hyde Park.

De uitvoering van het Intercityhotel wordt gerealiseerd door Ten Brinke Bouw onder architectonische begeleiding van Rau Architecten uit Amsterdam. Binnenkort begint Necron tevens met de bouw van het naastgelegen ParkHouse.

Als member van het Madaster staat duurzaamheid bij alle ontwikkelingen van Necron op Schiphol Trade Park voorop. Voor het gehele artikel klik op deze link: https://www.propertynl.com/Nieuws/Necron-start-met-bouw-IntercityHotel-op-Schiphol-Trade-Park/873d58ae-4de7-4c4d-bed0-ba321ee8e218