Project   •

Utrecht

DC Hydra Utrecht

Het nieuw te bouwen distributiecentrum DC Hydra Utrecht is gesitueerd op het industrieterrein Lage Weide. Dit project kenmerkt zich door een sterke focus op architectuur, natuur, technologie en functionaliteit. Dit is tevens terug te zien in de sprinklertank die ingericht is als het grootste permanente insectenhotel van Europa.

DC Hydra Utrecht is ontworpen door Heembouw Architecten en bestaat uit een multi-tenant bedrijfshal met entresolvloer op de 1e verdieping over de gehele breedte van de voorgevel. De entresolvloer is geschikt voor opslag en uitbreiding van opslag en kantoor. Op beide hoeken van het pand is een kantoor met eigen entree gevestigd. Op de begane grond zijn een centrale hal, kantoorruimtes, kantine en shipping office gevestigd. Op de entresolvloer zijn kantoorruimtes, overlegruimten en een centrale ontmoetingsruimte te vinden.

Op 16 april 2022 is het BREEAM-NL Nieuwbouw en renovatie ontwerpcertificaat met score Very Good behaald. C2N heeft de rol van BREEAM-NL Expert vervuld.

Project detail

Opdrachtgever

Heembouw

Project

DC Hydra Utrecht

Locatie

Utrecht

Segment

kantoor en industrie

BVO

24.000 m²

Rol C2N

BREEAM-NL Expert