Project   •

Hoofddorp

Intralox

Op het industrieterrein Schiphol Trade Park wordt een nieuwbouw kantoor en magazijn ontwikkeld voor Intralox Amsterdam. Schiphol Trade Park, is optimaal bereikbaar, gebruikt duurzame energie, heeft een
BREEAM-NL Excellent certificering, is ‘beyond logistics’ en geldt als hotspot voor circulaire economie. Het project omvat de bouw van een productiehal met een expeditiegedeelte, een magazijn op basis van smalle gangen opslagsysteem en aan de voorzijde een hoofdkantoor over 2 lagen voor Intralox LLC Europe.

Intralox is een wereldwijde organisatie met strategisch gepositioneerd (hoofd)kantoren en is de toonaangevende leverancier van transportoplossingen die helpt bij het verplaatsen van ’s werelds meest kritieke producten. Het uitgebreide portfolio van technologieën en diensten verbetert de voedselveiligheid, stimuleert e-commerce en lost uitdagingen op voor industrieën variërend van voedselverwerking tot industriële productie tot logistiek en materiaalbehandeling.
Intralox heeft (hoofd)kantoren gevestigd in New Orleans (USA), Amsterdam (NL), Shanghai (CN), Baltimore (USA), Grand Rapids (USA). Daarnaast heeft Intralox assemblage centra’s in Australie, Brasilie,India, Japan, Nederland en Engeland. Het bedrijf maakt een enorme groei door.

C2N vervult de rol van BREEAM Expert tijdens dit project. Wij voeren de coördinatie en begeleiding van het BREEAM-NL certificeringstraject uit.

 

 

Project detail

Opdrachtgever

Intralox L.L.C. Europe

Project

Intralox

Locatie

Hoofddorp

Segment

Industrie

BVO

25.000 m2

Rol C2N

BREEAM Expert