Project   •

Leidschendam

Mall of The Netherlands

De Westfield Mall of the Netherlands heeft op 18 maart 2021 officieel haar deuren geopend. Het project bevat: in Leidschendam is een unieke winkel-, eet-, vrijetijds- en entertainment bestemming. Het winkelcentrum Leidsenhage heeft hierbij een grondige renovatie ondergaan van 2017 t/m 2021, waarbij delen gesloopt en opnieuw gebouwd zijn. Voor het nieuwbouwdeel van het project is een BREEAM-NL Nieuwbouw & renovatie certificering nagestreefd op niveau “Very Good” (*** sterren) met een scoren van 63,81%. Het definitieve oplevercertificaat is in november 2021 behaald op het gewenste ambitieniveau.

Opvallende voorzieningen: Shopping mall met ca. 280 winkels bestaande uit 120.000 m2. Chique afwerking met aandacht voor groen en ecologische voorzieningen.

Het team van C2N is betrokken in de rol van duurzaamheidsadviseur en BREEAM-NL expert, waarbij we het als onze taak zien om tijdens het gehele proces in alle fasen te borgen dat de duurzaamheidsambities van de opdrachtgever worden gerealiseerd.

Het team van C2N is als BREEAM-NL Assessor betrokken bij het BREEAM duurzaamheidstraject.

Project detail

Opdrachtgever

Unibail Rodamco / Techniplan Adviseurs

Project

Westfield Mall of the Netherlands

Locatie

Leidschendam

Segment

Retail

BVO

ca 120.000 m2

Rol C2N

BREEAM-NL Assessor