Project   •

Amsterdam

The Cubehouse

Het CubeHouse is een opvallend kantoorgebouw met een indrukwekkende omvang van ongeveer 16.300 m². Door een innovatieve driedimensionale benadering worden ruimtes gecreëerd waarin bezoekers, bedrijven en de natuur harmonieus kunnen gedijen. Dit gebouw illustreert dat soms de meest briljante ideeën ontstaan wanneer we buiten traditionele denkkaders treden. Het is met vakmanschap ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau SO-IL, gevestigd in New York. Dit architecturale meesterwerk markeert een nieuw tijdperk in stadsontwerp en bevordert samenwerking, gemeenschap en innovatie onder de bewoners van de omgeving.

Het primaire doel voor het Mahler 4-gebied is om een levendige omgeving te creëren waarin mensen kunnen wonen, werken, ontspannen en winkelen.

Op de Boogkavel, gelegen op de hoek van de Parnassusweg en de Claude Debussylaan in Mahler, zal een indrukwekkend kantoorgebouw verrijzen. Dit wordt het toekomstige hoofdkantoor van BNP Paribas Nederland en Arcadis, gezamenlijk ontwikkeld door G&S&. De oplevering van dit gebouw staat gepland voor eind 2025.

Onder de naam “CubeHouse” zal de begane grond van het gebouw worden ingericht om bezoekers van de Zuidas en Amsterdammers de kans te bieden om duurzame en digitale innovaties van Nederlandse makelij te ontdekken.

Dit project heeft het ontwerpcertificaat behaald met een BREEAM-score Outstanding. C2N heeft tijdens de ontwikkeling van het project de rol van BREEAM Assessor vervuld.

Project detail

Opdrachtgever

G&S&

Project

The Cubehouse

Locatie

Amsterdam

Segment

Kantoor

BVO

16.600 m²

Rol C2N

BREEAM Assessor