Project   •

Amsterdam

The One

The One is het hoofdkantoor van o.a. HEMA en De Persgroep Employment Solutions en is gelegen tussen het Kraanspoor en Helling V in. De robuuste, massieve en stoere uitstraling van The One past bij de architectuur en het lijnenspel van het tegenovergelegen Kraanspoor en het industriële karakter van de NDSM.

Dit bouwwerk, gerealiseerd door BMB Ontwikkeling (Amsterdam Waterfront B.V.), telt zeven verdiepingen, drie parkeerniveaus in het interieur en op de begane grond biedt het onderdak aan diverse creatieve kantoren, evenals een HEMA-winkel.

The One is opgedeeld in twee segmenten, die op een unieke manier worden gescheiden door een daktuin die zich op zes meter hoogte bevindt. Deze delen zijn echter verbonden door de bovenste twee verdiepingen. Door het gebruik van karakteristieke materialen en een industriële ontwerpstijl straalt The One de ware NDSM-sfeer uit. Het gebouw is herkenbaar en tegelijkertijd volstrekt uniek. Sinds 2010 is The One in gebruik en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 44.590 m², inclusief de parkeergarage.

BREEAM In-Use certificaat Behaald met de score Pass. C2N heeft tijdens dit project de rol vervuld van BREEAM Expert.

Project detail

Opdrachtgever

Humble Buildings

Project

The One

Locatie

Amsterdam

Segment

Kantoor

BVO

33.800 m²

Rol C2N

BREEAM Expert