Project   •

Tilburg

The Tube (NewLogic III)

Op bedrijventerrein Het Laar te Tilburg ontwikkelde Dokvast een nieuw hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum. De nieuwbouw van NewLogic III bestaat uit 3 aan elkaar geschakelde distributiehallen met entresolvloeren op twee verdiepingen, geschikt voor opslag en uitbreiding van opslag en kantoor. Voor de distributiefunctie is een kantoorfunctie aan de rechterzijde van het gebouw gesitueerd over 4 bouwlagen (begane grond en drie verdiepingen). Daarnaast is op de eerste verdieping de kleedruimte voor kantoor en loods personeel gesitueerd. De kantine bevindt zich op tevens op de eerste verdieping. Tussen de docks in magazijn 2 en 3 zit het centrale shipping office.

NewLogic III op bedrijvenpark ‘Het Laar’ in Tilburg mag zich het op één na duurzaamste pand van de wereld noemen in de categorie ‘Industrial Building’.

Assessor Lizette van der Feer is hiermee op 4 maart 2019 door de BRE in Engeland uitgeroepen tot “The Assessor of the Year 2019′.

Op 16 mei 2019 is het BREEAM-NL Nieuwbouw oplevercertificaat met score Outstanding behaald. C2N heeft de rol van BREEAM-NL assessor vervuld.

Bekijk het Interview Lizette van der Feer als Assessor van het jaar (2019) Hier

Bekijk het artikel over: (The Tube) één van de duurzaamste logistieke panden ter wereld Hier

Project detail

Opdrachtgever

Dok Vast B.V.

Project

The Tube (DC NewLogic III)

Locatie

Tilburg

Segment

Logistiek

BVO

61.000 m²

Rol C2N

BREEAM-NL Assessor