News   •

14 juli 2023

Versterking C2N met indienstneming Farheen Abdulrahman

Farheen Husna Abdulrahman (25) is sinds maart 2022 bij ons in dienst via een detacheringsbureau. C2N is erg tevreden over deze samenwerking. Farheen heeft zich ontwikkeld tot een waardig Junior Engineering Consultant binnen C2N. Dit heeft geresulteerd in de indienstneming van Farheen. Afgelopen week hebben we dit bevestigd met een handtekening.

Farheen houdt zich onder andere bezig met energieprestatieadvies, ESG-rapportages en het installatietechnische onderdeel binnen de Technical Due Diligence. Zij is dus binnen ons team een mooie aanvulling om samen naadloos aan te sluiten op de veranderlijke eisen in de duurzame vastgoedbranche.
We kijken er naar uit om haar groeitraject voort te zetten en de toekomstige uitdagingen aan te gaan.

De toevoeging van specialistische expertise stelt C2N in staat om nieuwe kansen te benutten, haar dienstenaanbod uit te breiden en opdrachtgevers tevreden te stellen met hoogwaardige duurzame oplossingen.

C2N is altijd op zoek naar jong of ervaren talent! Met een groeiend team bieden we uitdagende projecten, professionele opdrachtgevers en voldoende doorgroeimogelijkheden.