Sinds september 2022 maakt Luc van Esch (29) deel uit van ons team, aanvankelijk via een detacheringsbureau. C2N is enthousiast over de samenwerking en heeft Luc zien groeien tot een waardig Junior Duurzaamheid Consultant binnen C2N. Dit heeft geleid tot zijn officiële indiensttreding, die deze week bekrachtigd is met een handtekening.

Luc is gespecialiseerd in het certificeren van BREEAM-projecten en is als consultant een waardevolle aanvulling op ons team. We kijken ernaar uit om zijn groei voort te zetten en de toekomstige uitdagingen aan te gaan. Met zijn ontwikkeling in de afgelopen twee jaar hebben we volledig vertrouwen in zijn expertise op het gebied van duurzaamheid.

C2N blijft zich inzetten voor het aantrekken van zowel jong talent als ervaren professionals. Met een groeiend team bieden we uitdagende projecten, werken we voor professionele opdrachtgevers en bieden we voldoende doorgroeimogelijkheden. Voor meer informatie over openstaande vacatures kunt u terecht op Werken & Leren