News   •

18 januari 2024

2023 was een jaar vol indrukwekkende projecten en nieuwe samenwerkingen!

Terwijl het einde van het jaar in zicht is, kijken we trots terug op 2023, waarin we samen met onze gewaardeerde opdrachtgevers indrukwekkende projecten hebben gerealiseerd. We hebben mijlpalen gevierd en succesmomenten met jullie gedeeld.

Populaire onderwerpen als de EU-taxonomie, CRREM en ESG stonden centraal, en wij hebben ons dan ook actief beziggehouden met deze nieuwe ontwikkelingen.

Een van de hoogtepunten was het behalen van een record in het aantal verduurzaamde vierkante meters, met ruim 2,5 miljoen op de teller, en een aanzienlijke toename in WELL-aanvragen. Ondanks de uitdagende marktomstandigheden voor vastgoed, was ons Transactional Services team betrokken bij zo’n 1.000.000 m2 aan transacties, zowel Technical Due Diligence als Project Monitoring. Uiteraard zijn we trots om deze groei samen met onze trouwe en groeiende schare van opdrachtgevers te hebben kunnen realiseren.

Ons team heeft het afgelopen jaar niet alleen indrukwekkende groei doorgemaakt, maar we hebben ook intern gewerkt aan verbeteringen en persoonlijke ontwikkeling.
Daarbij hebben we ook door middel van diverse sportieve activiteiten en sportabonnementen ons personeel gestimuleerd om aan een actieve lifestyle te werken.

Achter de schermen werken we hard aan nieuwe ontwikkelingen om onze processen te optimaliseren. We kijken ernaar uit om de uitwerking daarvan de komende periode met jullie te kunnen delen.
Daar nog bovenop hebben wij begin komend jaar een grootse mijlpaal te vieren! Daarover later meer.

Namens het team van C2N wensen wij jullie fijne feestdagen en een gelukkig succesvol 2024!