News   •

18 januari 2024

C2N heet Beyza, onze nieuwe collega, van harte welkom.

Met trots stellen we Beyza Kilinc (24) voor, onze nieuwe duurzame kracht bij C2N. Na het afronden van haar HBO Bouwkunde studie aan de Hogeschool Rotterdam in 2021, heeft ze ervaring opgedaan bij Techniplan Adviseurs.

Beyza is gepassioneerd door duurzaamheid, van energietransitie tot BREEAM en BENG berekeningen. Haar interesse ontstond tijdens haar studie, waar ze merkte dat dit onderwerp vaak onderbelicht bleef. Nu zet ze haar kennis in om de wereld groener te maken.

Professioneel streeft Beyza naar diversiteit in werkzaamheden, met een sterke focus op duurzaamheid. Buiten werk geniet ze van etentjes en wandelingen, en daarnaast werkt ze ook nog in het familierestaurant in Rotterdam West. Een ware duizendpoot dus.

Bij C2N zal Beyza zich richten op het gebied van BREEAM en ESG. Met haar vriendelijke en serieuze karakter en uitgebreide kennis is ze een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf.

C2N is altijd op zoek naar jong of ervaren talent! Met een groeiend team zorgen we altijd voor uitdagende projecten, professionele opdrachtgevers en voldoende doorgroeimogelijkheden.