News   •

20 juni 2023

Maak kennis met onze nieuwe medewerker Amresh

Graag stellen wij jullie voor aan onze nieuwe collega Amresh Bissumbhar

Amresh Bissumbhar (33) brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee. Met een sterke achtergrond als projectmanager en adviseur in de renovatie en nieuwbouw van gebouwen.
Met zijn mix van technische kennis en goede netwerkcapaciteiten heeft hij bewezen een toegewijde en kwaliteitsgerichte professional te zijn.

Amresh heeft opleidingen Civiele Techniek en Werktuigbouwkunde aan de TU Delft afgerond en is een aantal jaren werkzaam geweest in het civiele domein. In de loop van zijn carrière bij Sodexo en Antea Group heeft Amresh in verschillende projecten blijk gegeven van uitstekende leiderschapskwaliteiten en hij is een echte teamplayer. Wij geloven dat de expertise van Amresh zal bijdragen aan het succes en verdere innovatie binnen ons team als Installatiespecialist.

Hij is als kind in aanraking gekomen met techniek. Zijn passie voor muziek is ook iets waar hij mee opgegroeid is en nooit heeft willen losgelaten. In zijn vrije tijd vindt Amresh het leuk om te drummen in een band. We verheugen ons er als team op om met Amresh aan de slag te gaan.

C2N is altijd op zoek naar jong of ervaren talent! Met een groeiend team zorgen we altijd voor uitdagende projecten, professionele opdrachtgevers en voldoende doorgroeimogelijkheden. Kijk voor meer informatie over openstaande vacatures op de Werken & leren pagina