News   •

19 juli 2023

De Eerste Paal is Geslagen bij DC De Loeten.

Aan de Meerlandenweg wordt momenteel hard gewerkt aan de ontwikkeling van het indrukwekkende nieuwe bedrijventerrein, genaamd De Loeten. Dit terrein zal plaats bieden aan een duurzaam distributiecentrum (DC) met een oppervlakte van ruim 27.000 vierkante meter.

Met veel enthousiasme delen wij het goede nieuws dat de eerste paal succesvol de grond in is geslagen. De start van de bouw van het nieuwe distributiecentrum De Loeten is uiteraard voor alle betrokkenen een belangrijk en feestelijk moment. Het project aan de Meerlandenweg is ontworpen door Heembouw Architecten in opdracht van Ringmeer, NES Vastgoed en Vermogensbelegger P3. Het gebouw zal bestaan uit kantoren, bedrijfsruimtes en magazijnen.

DC De Loeten zal worden gecertificeerd volgens de BREEAM-NL richtlijnen. Momenteel zijn de werkzaamheden in volle gang om het Ontwerpcertificaat eind 2023 te behalen. Voor dit certificeringsproces vervult C2N een belangrijke rol als BREEAM Expert in opdracht van Heembouw. Onze Expert ondersteunt en adviseert bij de voorbereidingen van het assessment.

Met de Eerste Paal hebben we een belangrijke stap gezet in de realisatie van het duurzame distributiecentrum De Loeten. We kijken uit naar de spoedige voortgang van dit project en de positieve impact die het zal hebben op de bedrijven die er gebruik van zullen maken.

Meer weten over dit project? Kom in contact met ons via info@c2n.nl of kijk op www.c2n.nl