News   •

14 juli 2023

Tripolis-Park in Gebruik door Uber

Het Amerikaanse Techbedrijf Uber heeft zijn hoofdkantoor in het Tripolis-Park op de Amsterdamse Zuidas gevestigd. C2N speelt een belangrijke rol in dit herontwikkelingsproject als BREEAM-NL Assessor.

Het Tripolis-Park is een innovatieve hub waar verschillende mobiliteitsoplossingen en technologieën samenkomen. De verduurzaming van Tripolis-Park heeft geresulteerd in de BREEAM-score Outstanding (vijf sterren) van 87,75% op het ontwerpcertificaat, met C2N in de rol van Assessor. Momenteel zijn de werkzaamheden van de BREEAM-NL Experts en Assessor nog in volle gang om ook het Oplevercertificaat met succes te behalen.

Opdrachtgever Maxima Propco streeft bovendien een WELL Gold certificering na om het duurzaamheidskarakter en ook het welzijn voor de gebruikers te versterken. C2N is aangesteld als WELL-adviseur op dit project van G&S Bouw (aannemer) en Bosman Bedrijven (de uitvoerend installateur).

C2N is er trots op een bijdrage aan dit bijzonder duurzame project te leveren.

Voor meer informatie over C2N en of Tripolis-Park kunt u terecht op of neem contact op met Lizette van der Feer via l.vanderfeer@c2n.nl